Stal van 't Merelhof

Stal van 't Merelhof -

Ons team

DSCN1159

Gitte Debaeke
Gitte is hoofd van de stal. Ze is africhter/trainer van pony’s en paarden en geeft dressuur- en springlessen. Gitte functioneert als stalruiter en brengt zowel haar eigen als andere paarden uit op wedstrijden. Ook werkt Gitte als begeleidster van de ponywandelingen en helpt ze bij het proper houden van de stallen en het in orde houden van de weiden en alles rondom de paarden en het stalgebeuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lieve Leyssens
Lieve werkt bij ons als stalmanager. Ze helpt waar nodig bij het africhten van de pony’s en paarden en geregeld stapt ze zelf ook op om te rijden. Ook werkt Lieve als begeleidster van de ponywandelingen en helpt ze met het proper houden van de stallen en het in orde houden van de weiden en alles rondom de paarden en het stalgebeuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luc Debaeke
Luc staat in voor het plaatsen van de stallen en de aanleg van de pistes. Indien we met meerdere paarden gelijk op wedstrijd vertrekken is hij chauffeur van de vrachtwagen. Ook staat hij samen met Niels in voor het hooien van de weiden en het proper houden van het terrein.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0826

Niels Debaeke
Niels staat in voor het slepen van de pistes en samen met Luc staat hij in voor het hooien van de weiden en het proper houden van het terrein. Ook helpt hij bij het plaatsen van de stallen en de aanleg van de pistes. Indien nodig helpt hij ook bij het afmaken en in orde zetten van de weiden. Zelf heeft hij 2 springpaarden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_1494

Julie Vandenryt
Julie is één van onze leerlingen op stal. Ze houdt zich bezig met fotografie en is bij ons aan de slag als stalfotografe. Julie gaat als fotografe mee op wedstrijden en maakt vaak foto’s tijdens onze trainingen.