Stal van 't Merelhof

Stal van 't Merelhof -

Ons team

DSCN1159

Gitte Debaeke
Gitte is hoofd van de stal. Ze is africhter/trainer van pony’s en paarden en geeft dressuur- en springlessen. Gitte functioneert als stalruiter en brengt zowel haar eigen als andere paarden uit op wedstrijden. Ook helpt Gitte met het proper houden van de stallen en het in orde houden van de weiden en alles rondom de paarden en het stalgebeuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve Leyssens
Lieve werkt bij ons als stalmanager. Ze helpt waar nodig bij het africhten van de pony’s en paarden en geregeld stapt ze zelf ook op om te rijden. Ook helpt Lieve met het proper houden van de stallen en het in orde houden van de weiden en alles rondom de paarden en het stalgebeuren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luc Debaeke
Luc staat in voor het plaatsen van de stallen en de aanleg van de pistes. Ook staat hij samen met Niels in voor het hooien van de weiden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC_0826

Niels Debaeke
Niels staat in voor het slepen van de pistes en samen met Luc staat hij in voor het hooien van de weiden. Ook helpt hij bij het plaatsen van de stallen en de aanleg van de pistes. Indien nodig helpt hij ook bij het afmaken en in orde zetten van de weiden.